Legal Counsel

3 juli 2019

Wil jij je graag ontwikkelen op het gebied van algemene bedrijfsjuridische vraagstukken en verdiepen op vraagstukken rond ICT en privacy? Dan is de functie Legal Counsel iets voor jou.

Wie zijn wij?

Blue Sky Group (BSG) is een onafhankelijke, professionele organisatie die zich toelegt op het adviseren en ondersteunen van pensioenfondsen en hun deelnemers. Onze dienstverlening strekt zich uit over alle activiteiten die van belang zijn bij het vormgeven, uitvoeren en beheren van een pensioenregeling. Het leveren van kwaliteit staat hierbij centraal.

Op ons kantoor in Amstelveen verzorgen wij met ongeveer 160 medewerkers pensioenuitvoering, bestuursondersteuning, vermogensbeheer en adviesdiensten voor de pensioenfondsen van grote, vaak internationale ondernemingen, waaronder KLM, Staples, Total, IFF en SNS Reaal. Wij hebben circa 100.000 deelnemers in de administratie en beheren een vermogen van ongeveer € 21 miljard.

Het is onze overtuiging dat tevreden en gemotiveerde medewerkers aan de basis staan van een hoogwaardige dienstverlening. Als werkgever willen wij dan ook graag een inspirerende en uitdagende werkomgeving bieden.

Afdeling Juridische Zaken

De afdeling juridische zaken adviseert het management van BSG over diverse ondernemings-, financieel-, toezichts- en effectenrechtelijke vraagstukken. Indien nodig wordt samengewerkt met gespecialiseerde externe advocaten. Het is een jong en sterk team dat nauw samenwerkt met de verschillende afdelingen van de business van BSG en rechtstreeks aan de directie rapporteert.

Wij zoeken een Legal Counsel

Jouw focus ligt op de algemene bedrijfsjuridische vraagstukken en vraagstukken met betrekking tot privacy, ICT en pensioenuitvoering. Je houdt je onder andere bezig met diverse commerciële contracten, je bent verantwoordelijk voor een goede organisatie van het  ontractmanagementsysteem en je ondersteunt de privacy of cer van BSG en haar klanten. Net als de Senior Legal Counsel rapporteer je rechtstreeks aan de GC.

Jouw profiel

  • circa 3-5 jaar werkervaring als advocaat of bedrijfsjurist
  • breed georiënteerde jurist, ervaring met commerciële contracten
  • ervaring met ICT-recht en de AVG is een pre, maar geen voorwaarde
  • pragmatische en besluitvaardige houding
  • sterke sociale en communicatieve vaardigheden
  • uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Wij bieden

  • Een professionele organisatie waar zaken goed geregeld zijn
  • Een jong en hecht team van enthousiaste professionals, dat nauw samenwerkt met en bijdraagt aan de business en waar een informele omgang, goede sfeer, humor en relativeringsvermogen belangrijk zijn
  • Kans om je te ontwikkelen binnen de organisatie en binnen je functie, de mogelijkheid werk naar je toe te trekken en daarin een leidende rol te nemen
  • Een goede work-life balance, de functie kan parttime worden vervuld

Solliciteren

Wij worden in deze procedure ondersteund door Legal People. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Guus Nieuwenhuijzen Kruseman: 020-589 16 06 of gkruseman@legalpeople.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.