PensioenPro Live: Beleggen in het nieuwe pensioenstelsel, van lifecycle tot rendementstoedeling

15 april 2021

Het nieuwe pensioenstelsel biedt op papier meer beleggingsvrijheid, als de deelnemer het wil, afhankelijk van de keuze van het contract. Maar wat is in de praktijk het verschil tussen lifecycle en rendementstoedeling en hoe zit het met illiquide beleggingen? En moeten pensioenfondsen in de transitiefase al actie ondernemen in de beleggingsportefeuille? 

Deze en andere relevante actuele vragen staan centraal tijdens 'Pensioen Pro Live', een online seminar dat PensioenPro organiseert op 21 april 2021 van 14.00 tot 15.00. In deze uitzending van maximaal een uur kan het publiek niet alleen meekijken, maar ook direct reageren en vragen stellen.

Onder leiding van PensioenPro-redacteur André de Vos zullen diverse sprekers hun visie delen, waaronder Pieter Westland, bij Blue Sky Group verantwoordelijk voor beleggingsstrategie. Hij zal onder meer pleiten voor het vasthouden aan de leenrestrictie voor jongere deelnemers en het doorleven van specifieke rendementsscenario’s om beleggingskeuzes te onderbouwen.  

Lees meer over deze live-uitzending van PensioenPro

Aanmelden

Wilt u deze live-uitzending bijwonen? Deelname aan deze live-uitzending is kosteloos. U kunt zich aanmelden via de knop hiernaast. Na aanmelding ontvangt u een mail met een link naar de uitzending van woensdag 21 april.