Stichting Beroepspensioenfonds Loodsen kiest voor Blue Sky Group

22 februari 2019

Per 1 januari 2020 brengt Stichting Beroepspensioenfonds Loodsen (BPL) zijn pensioenuitvoering onder bij Blue Sky Group. Blue Sky Group gaat zowel de pensioen- als de financiële administratie verzorgen. BPL verzorgt de pensioenen voor ruim 1.200 deelnemers en pensioengerechtigden en beheert een vermogen van ca. 1 miljard euro.

Robert de Jonge (voorzitter BPL): “Na een zorgvuldig traject hebben we gekozen voor Blue Sky Group omdat we verwachten dat we met Blue Sky Group een serviceniveau kunnen realiseren dat past bij onze deelnemers en pensioengerechtigden tegen acceptabele kosten.”

“We zijn zeer verheugd dat BPL voor ons heeft gekozen” zegt Erik Bakker, directeur Pensioenbeheer Blue Sky Group. “Onze organisaties passen goed bij elkaar. Al in 2014 bij het eerste contact was er een klik en we zijn heel blij dat we er nu samen uitgekomen zijn.”

Stichting Beroepspensioenfonds Loodsen

Stichting Beroepspensioenfonds Loodsen is het pensioenfonds voor alle loodsen die ingeschreven staan in het Loodsenregister en zijn pensioengerechtigden. Het BPL is van, voor en door (ex-)loodsen en handelt klantgericht, kostenbewust, transparant, integer en evenwichtig.