Coördinator Klantenservice Pensioenen

Word jij enthousiast van werken in een groeiende organisatie, zit kwaliteit in je DNA en heb jij een talent voor plannen en organiseren? Dan maken we graag kennis met je!

Wat ga je doen als Coördinator Klantenservice Pensioenen? 
Voor het kloppende hart van Blue Sky Group zijn wij op zoek naar een proactieve Coördinator Klantenservice Pensioenen. Als Coördinator Klantenservice ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse coördinatie en optimale inzet van ons belteam, zodat alle telefoontjes en e-mails goed beantwoord worden. Je gaat aan de slag in een energiek team en inspireert, motiveert en coacht het team met jouw positieve drive. Daarnaast werk je als Coördinator Klantenservice aan verbeterprojecten om onze service zo efficiënt mogelijk in te richten en de kwaliteit continu te verbeteren. Jouw werkzaamheden bestaan uit: 

 • Je bewaakt en draagt bij aan het verhogen van onze klanttevredenheid en rapporteert hierover naar het management. Waar nodig stuur je, samen met het management, bij als onze doelstellingen niet gehaald dreigen te worden; 
 • Je verzorgt de dagstart, zorgt voor een goede planning en zet collega’s van het belteam zo in dat zij de workload tijdig en goed kunnen afhandelen. Daarnaast ben je het aanspreekpunt als het gaat om roostergerelateerde zaken; 
 • Je werkt mee aan kwaliteits- en procesverbetering en de daaruit vloeiende acties en projecten; 
 • Je verzorgt de automatische beantwoording en doorschakeling naar de achtervang; 
 • Bij drukte spring je bij in de lijn. 

Hoe ziet de afdeling Pensioenservice eruit? 
De afdeling Pensioenservice bestaat uit ruim 50 pensioen professionals en is verantwoordelijk voor de uitvoering van de pensioenregelingen van 10 ondernemingspensioenfondsen. Binnen de afdeling kennen we drie klantenteams, een team voor de werkgevers en de uitkeringen en een team van pensioenconsultants. Met zijn allen zorgen we voor een ultieme klantbeleving. Onze afdeling kenmerkt zich door een sterke teamspirit, een prettige werksfeer en een cultuur van continue verbetering en uitdaging. 

Dit zien we graag terug in jou: 

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding en beschikt over Wft Basis en Wft Vermogen, of bent bereid deze op kort termijn te behalen; 
 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring en affiniteit met de processen van een klantenservice. Het liefst binnen pensioen, verzekeren of hypotheken; 
 • Je omarmt onze kernwaarden: betrokken, samenwerken en proactief; 
 • Je hebt een klantgerichte instelling met goede sociale vaardigheden. Kwaliteit en initiatief nemen zitten in je DNA;  
 • Je bent goed in plannen en organiseren en krijgt energie van het meewerken aan procesoptimalisatie. Je bent bij voorkeur bekend met de LEAN methodiek en bent in bezit van een Orange Belt diploma of bent bereid deze te halen 

We vragen veel maar wat mag je van ons verwachten?  
We bieden een zeer afwisselende functie binnen een omgeving waar je de ruimte krijgt om initiatief te nemen en jezelf te ontwikkelen. Blue Sky Group staat garant voor een open en informele werkomgeving met korte lijnen en een persoonlijke benadering. Je komt te werken in een team van professionele enthousiaste collega’s. Samen zorgen wij voor een goede en gezellige werksfeer. Dit merk je op kantoor, maar ook bij de diverse borrels en (sport)evenementen. 

Is dat alles? Nee, want uiteraard horen daar ook bij:  

 • Een goed salaris tussen de € 3.100 en € 4.200 per maand, afhankelijk van kennis en ervaring; 
 • Eindejaarsuitkering (13e maand); 
 • Een goede werk-privé balans; 
 • 30 vakantiedagen per jaar (fulltime);  
 • Goede pensioenregeling; 
 • Reiskostenvergoeding; 
 • En veel meer, zoals: een collectieve zorgverzekering, volop mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en trainingen, laptop en telefoon.  

Waar ga je werken? 
Blue Sky Group is een pensioenuitvoeringsorganisatie. Wij bieden verschillende diensten aan voor pensioenfondsen zoals het contact met de deelnemers, bestuursondersteuning en het beheer van het pensioenvermogen. Op dit moment doen we dit voor deelnemers van 10 pensioenfondsen van grote internationale ondernemingen, waaronder KLM, Philips, Mars, Staples en SNS Reaal. Met ca. 200 collega’s administreren wij voor 200.000 deelnemers. We zijn dus groot genoeg om mee te gaan en voorop te lopen in de vele ontwikkelingen in pensioenland en tevens ook klein genoeg om de werksfeer intern persoonlijk te houden en elkaar écht te kennen. 

Solliciteren? 
Bij Blue Sky Group verwelkomen we kandidaten van alle achtergronden met evenveel enthousiasme. Diversiteit en inclusiviteit zijn essentiële bouwstenen voor ons team, omdat we geloven dat verschillende perspectieven leiden tot innovatie en succes. 
 
Heb je interesse in de functie van Coördinator Klantenservice Pensioenen? Stuur dan je sollicitatie via onderstaande link! Vragen? Neem contact op met Maxime Hartendorp via maxime.hartendorp@blueskygroup.nl of 06 30 49 55 07.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.  

*
*
*
*
*