Implementatie Pensioenadministratie Pensioenfonds SNS REAAL

Eelco Blaauw, directeur Stichting pensioenfonds SNS REAAL:

'Blue Sky Group heeft in 2015 de pensioenadministratie voor Pensioenfonds SNS REAAL op zich genomen. Het implementatietraject was complex en omvangrijk. Gaandeweg hebben we samen een aantal hobbels moeten nemen. Er moest erg veel worden uitgezocht en geregeld. Wat ik daarbij heel prettig vond, is dat de lijnen naar de betrokken personen altijd kort waren. Van projectleider tot en met directie: iedereen was steeds bereikbaar en betrokken.'

De toewijding waarmee iedereen voor de klant werkt noem ik indrukwekkend
Eelco Blaauw

'De toewijding waarmee in alle gelederen van het bedrijf voor de klant wordt gewerkt noem ik indrukwekkend. Die bevlogenheid om het écht goed te doen zit in de cultuur van het bedrijf. Mensen komen meer dan eens actief met ideeën ter verbetering.

We zijn nu ruim een jaar onderweg en kunnen steeds vaker de vruchten plukken van het harde werken. De komende jaren staat de doorontwikkeling van onze “mijn” omgeving en de website op het programma, maar daar heb ik alle vertrouwen in.'

Bekijk ook

Stichting Pensioenfonds KLM-Cabinepersoneel

Paulette van den Berk, bestuurslid, vertelt over het traject dat zij met Blue Sky Group heeft doorlopen bij het ontwikkelen van intensieve en doeltreffende pensioencommunicatie.

Lees meer

Pensioenfonds Vliegend Personeel KLM

Paul Griffioen, vicevoorzitter van het bestuur Pensioenfonds Vliegend Personeel KLM, vertelt over de samenwerking met Blue Sky Group bij het opzetten van een nieuwe pensioenregeling.

 

Lees meer