Ron Thijssen

‘Onze afdeling is verantwoordelijk voor het berekenen en analyseren van de prestaties en risico's van de beleggingsportefeuilles van klanten. Ook evalueren we de beslissingen die in het beleggingsproces zijn genomen,  informatie die weer kan worden meegenomen bij toekomstige beslissingen. Wat momenteel erg speelt,  is dat er steeds meer informatie wordt gevraagd over de prestaties van beleggingsportefeuilles. Hetzelfde geldt voor risico’s: in de wereld waarin pensioenfondsen opereren is daar steeds meer aandacht voor. En ook daar gaat het steeds meer om de details en ga je al heel snel diep de techniek in.

Ron Thijssen
Informatie geven, maar wel op een begrijpelijke en behapbare manier
Ron Thijssen

Ron Thijssen

Hoofd Performance & Risk

Die behoefte aan informatie is er, al dan niet vanuit de regelgeving aangezwengeld, tegelijkertijd is het de kunst om het overzicht te behouden. Onze uitdaging is om die balans te vinden: informatie geven, maar wel op een begrijpelijke en behapbare manier.

Het leukste aan de sfeer bij Blue Sky Group vind ik de open vloer, er zijn weinig barrières om bij iemand langs te lopen. Professioneel maar wel kleinschalig, je kent eigenlijk iedereen en dat heeft een bepaalde charme.’

Va­ca­tu­res

Regelmatig zoeken we enthousiast talent om onze teams te versterken. Beschik je over de juiste opleiding en ervaring en ben je daarnaast communicatief vaardig, altijd in ontwikkeling en goed in staat om in teamverband te werken? Dan is Blue Sky Group op zoek naar jou.

Me­de­wer­kers

Proef de sfeer bij Blue Sky Group en maak kennis met enkele van onze medewerkers. Zij vertellen graag over hun ervaringen bij Blue Sky Group.