Grace Somaroo

Blue Sky Group trok mij aan omdat ik mijn juridische kennis graag wilde verbreden en ik meer diepgang zocht. Onderwerpen als vermogensbeheer en toezichtwetgeving trokken mij erg aan. Het plaatsen van juridische kennis in een commerciele context is de uitdaging die ik bij Blue Sky Group vond. Om tot werkbare oplossingen te komen, is het hebben van kennis van de business onontbeerlijk. Je wordt aldus gedwongen om over de grenzen van je eigen vakgebied heen te kijken en dat maakt iedere dag anders en uitdagend.

Niet alleen juridische kennis, ook de context is belangrijk
Grace Somaroo

Grace Somaroo

Legal Counsel

Verder voelde ik mij direct thuis bij Blue Sky Group. De open en informele sfeer binnen de organisatie vind ik prettig. Vanwege de korte lijnen maak je makkelijk contact met anderen binnen het bedrijf en dat draagt bij aan een goede samenwerking.

Vacatures

Regelmatig zoeken we enthousiast talent om onze teams te versterken. Beschik je over de juiste opleiding en ervaring en ben je daarnaast communicatief vaardig, altijd in ontwikkeling en goed in staat om in teamverband te werken? Dan is Blue Sky Group op zoek naar jou.

Medewerkers

Proef de sfeer bij Blue Sky Group en maak kennis met enkele van onze medewerkers. Zij vertellen graag over hun ervaringen bij Blue Sky Group.