Werken bij

 

 

Tevreden en gemotiveerde medewerkers staan aan de basis van uitstekende dienstverlening. We streven ernaar dat iedere medewerker elke dag met plezier naar het werk gaat. 

Solliciteren in tijden van corona 

Ben je geïnteresseerd in één van onze vacatures? Solliciteren kan nog steeds. Ook in deze tijd van het coronavirus.

De dienstverlening aan onze klanten loopt nagenoeg op de normale manier door, alleen werken al onze medewerkers nu vanuit huis. We spreken elkaar zoveel mogelijk via telefoon en videobellen. Zo zorgen we voor een goede afstemming en blijven we verbonden met elkaar. Voor het uitvoeren van onze dienstverlening is het belangrijk dat we de vacatures die er zijn, net als altijd, tijdig invullen. Hieronder zie je welke vacatures we op dit moment hebben.

De manier waarop we de sollicitatiegesprekken voeren is tijdelijk anders. Normaal gesproken vinden alle gesprekken plaats bij ons op kantoor in Amstelveen. Nu voeren we de gesprekken zoveel mogelijk via de telefoon en videobellen. Als het mogelijk is, ontmoeten we je graag één keer persoonlijk bij ons op kantoor. Uiteraard in een spreekkamer waar we voldoende afstand tot elkaar kunnen houden, want jouw gezondheid en die van onze medewerkers staat voorop. We bekijken graag per procedure en in overleg met jou, hoe we hier invulling aan kunnen geven. Uiteraard is het verloop van de coronacrisis hier ook op van invloed.

Interesse in één van onze vacatures? Neem vooral contact met ons op.

 

Vacatures

Investment strategist

Ben jij een strateeg voor het aandachtsgebied liquide beleggingscategorieën en heb je consulting skills? Wil jij onze opdrachtgevers helpen adviseren over hun beleggingen in die categorieën? Dan maken we graag kennis met je!

Lees meer

Portfolio Manager Asset Allocation & Overlay

Je zorgt voor de aansturing van de portefeuilles van onze opdrachtgevers en analyseert en beheerst het eerstelijns risico van de klantportefeuille, fungeert als klankbord bij portefeuilleconstructie en bent mede verantwoordelijk voor het uitvoeren van transacties in de klantportefeuilles. 

Lees meer

Pro­duct ow­ner Deel­ne­mer­por­taal

Wij werken met whitelabel online deelnemerportalen voor pensioenfondsen. Bestaande uit een geintegreerde website en pensioenplanner. Op dit moment gaat het om 7 verschillende pensioenfondsen met in totaal meer dan 200.000 deelnemers. Wil jij als product owner een belangrijke bijdrage leveren aan het doorontwikkelen van deze portalen naar topniveau? Dan maken we graag kennis met je!

Lees meer

Product owner Workspace

Hoe zorg jij ervoor dat onze fysieke en digitale werkplek up to date blijft? En hoe beheer en overzie je wijzigingen hierop? Hoe gebruik jij de ruimte die je van ons krijgt om de werkplek continu te verbeteren dan wel te innoveren? Heb jij een duidelijk beeld bij deze vragen? Dan komen we graag met je in gesprek!

Lees meer

Online Communicatie Specialist

Ben jij een enthousiaste tekstschrijver en draai je je hand niet om voor een aansprekend nieuwsbericht of sterke social copy? Krijg jij energie van het creëren van nieuwe content en vind je het leuk om hier zowel een coördinerende als een uitvoerende rol in te hebben? 

Lees meer

Werken bij

Open sollicitatie

Heb je interesse in werken bij Blue Sky Group, maar is er op dit moment voor jou geen passende vacature? Dan kun je een open sollicitatie sturen. Stuur je brief voorzien van CV naar solliciteren@blueskygroup.nl.  

185

Collega's

81%

Academisch/Hbo

59%

Mannen

41%

Vrouwen

Zelfstandig en gevarieerd werk

Als je bij Blue Sky Group werkt, ben je van begin tot eind betrokken bij de dienstverlening of productontwikkeling. Hierdoor is je werk gevarieerd en draag je verantwoordelijkheid voor het eindresultaat. Je hebt een grote mate van zelfstandigheid en vrijheid. Dit vraagt om een flexibele houding waarbij je de samenwerking zoekt met collega’s van verschillende afdelingen.

Investeren in kwaliteit

Samen kwaliteit leveren is ons vertrekpunt. Blue Sky Group stelt daarom ook hoge eisen aan medewerkers: ze krijgen veel eigen verantwoordelijkheid, willen zich blijven ontwikkelen en zijn goed in staat om samen te werken. We vinden het dan ook belangrijk om te investeren in de persoonlijke en professionele ontwikkeling van onze medewerkers. Denk aan trainingen, coachingstrajecten en vakopleidingen.