Wie zijn we

De best mogelijke pensioenvoorziening voor deelnemers van pensioenfondsen. Voor minder doen we het niet bij Blue Sky Group. Wij streven naar ‘meer voor nu en later’. Dat gaat niet alleen over meer geld. Het gaat ook over meer aandacht, service, inzicht en overzicht.  

Onze aanpak

betrokken

Betrokken

Als betrokken pensioenspecialist weten we wat er speelt bij onze opdrachtgevers en hun deelnemers. We zorgen ervoor dat een opdrachtgever zich bij ons thuis voelt. Onze medewerkers leven zich in de situatie van de klant in en voelen zich persoonlijk betrokken.

Samenwerking

Samenwerking

We werken in onze compacte, informele organisatie goed samen langs korte lijnen tussen onze vakmensen onderling en met onze opdrachtgevers. Deze krachtenbundeling versterkt onze expertise en die van onze opdrachtgevers. 

Doortastend

Doortastend

We zijn doortastend en komen snel tot de kern van de zaak. Dat doen we door de vraag achter de vraag te stellen. Zo komen we trefzeker met de best passende oplossing voor de opdrachtgever. 

Stapje extra

Stapje extra

We zetten altijd graag een stapje extra om de verwachtingen van onze opdrachtgevers te overtreffen. Vaak zijn het de kleine dingen die het verschil maken, zoals slimme oplossingen en onverwachte details.

Feiten en cijfers

185

medewerkers

200.000

deelnemers in administratie

€ 24 mld

beheerd vermogen

1999

opgericht

Organisatiestructuur

Blue Sky Group is met circa 185 medewerkers een middelgrote pensioenuitvoerder. We zijn groot genoeg om continuiteit en schaalvoordelen te bieden en klein genoeg om onze dienstverlening persoonlijk te houden.

Organogram Blue Sky Group