Gijs Spijkers gestart als directeur Digitale Transformatie

Gijs Spijkers is toegetreden tot het Blue Sky Group programma Horizon, in de functie van directeur Digitale Transformatie. Met het programma Horizon bereidt Blue Sky Group zich samen met haar klanten voor op de Wet Toekomst Pensioenen (WTP) en verdere ontwikkelingen in de pensioenmarkt.

Gijs Spijkers

Gijs zal zich richten op de transitie naar de toekomstige organisatie en digitalisering die Blue Sky Group voor ogen heeft om haar klanten richting en na de WTP succesvol en onderscheidend te blijven bedienen. Gijs heeft uitgebreide ervaring met transformaties en heeft de afgelopen jaren binnen Achmea als Directeur IT Oudedagsvoorzieningen (Bank, Investment Management, Real Estate en Pensioenservices) actief gewerkt aan de (IT) strategie binnen de pensioensector.

De programmadirectie bestaat verder uit Josje Wijckmans en Frank Olde Hartman. Josje is verantwoordelijk voor het uitwerken van de nieuwe producten en (advies)diensten van, en voor het ondersteunen van onze klanten bij de te maken keuzes. Frank is verantwoordelijk voor de voorbereidingen en de realisatie van de migratie van klanten naar de organisatie van de toekomst. Blue Sky Group ziet Gijs zijn uitgebreide ervaring met transformaties en werk aan de (IT) strategie binnen de pensioensector als een mooie aanvulling op het Programma Horizon.

Portret Tom
“Met de komst van Gijs Spijkers is de programmadirectie op volle sterkte om onze doelstellingen en die van onze klanten in de aanloop naar de Wet Toekomst Pensioenen te realiseren.”

Tom Bottinga - CEO Blue Sky Group