Beroepspensioenfonds Loodsen

"Toen we eind 2015 een andere uitvoerder zochten stond Blue Sky Group ook al op onze shortlist. Uit kostenoverweging kozen wij toen voor een andere partij. Per 1 januari 2020 zijn we alsnog naar Blue Sky Group overgestapt en ik moet zeggen: we zijn unaniem enthousiast. 

We vonden de transitie best spannend want we wisten uit ervaring dat er heel veel fout kan gaan. Maar de begeleiding was direct van zo’n hoog niveau en zo professioneel: we wisten niet dat een overstap zo zorgeloos kon verlopen. We zeggen wel eens: ‘Het is bijna eng. Er is echt nog helemaal niets fout gegaan.’

De cultuur en het arbeidsethos passen goed bij ons. Afspraak is afspraak en Blue Sky Group neemt op een prettige manier het voortouw. Zoals bij de uitrol van protocollen voor de coronacrisis: voor ons is daar nog geen uur stress uit voortgekomen. Met wie we ook te maken hebben, er is altijd goede kennis en besluitvaardigheid. Ook van de deelnemers horen we alleen maar positieve geluiden. En loodsen zijn doorgaans zeer direct en kritisch, dus als het niet goed is hoor ik dat zeker ook. Het mooie is: de kosten zijn vrijwel op hetzelfde niveau gebleven."

Robert de Jonge, voorzitter
Robert de Jonge

 Voorzitter Beroepspensioenfonds Loodsen