Stichting Nedlloyd Pensioenfonds aan het woord

“Sinds 2023 hebben wij met succes de pensioenadministratie bij Blue Sky Group ondergebracht. Wij zochten een robuuste partij, wendbaar en met slagkracht, die met ons meedenkt. Nu we een tijdje met elkaar onderweg zijn, wordt die verwachting waargemaakt. Blue Sky Group levert hoge kwaliteit en ontzorgt''.
 

Nedlloyd is een gesloten pensioenfonds waarin geen premie meer wordt gestort. De belangrijkste uitdaging was daarmee om de pensioenadministratie goed over te zetten. Blue Sky Group is proactief en oplossingsgericht aan de slag gegaan. Zo zijn er bijvoorbeeld zonder dat we het hoefden te vragen extra inspanningen geleverd om alles tijdig en met de juiste kwaliteit in de systemen te krijgen.

Het contact tussen onze mensen en Blue Sky Group verloopt persoonlijk en prettig. Alles is bespreekbaar. Er heerst een bijna Rotterdamse cultuur, wat voor ons voelt als thuiskomen: een cultuur van mouwen opstropen en samen problemen oplossen.

Blue Sky Group is groot genoeg om schaalvoordelen te hebben, maar klein genoeg om persoonlijk te kunnen zijn richting onze deelnemers. De overgang is soepel verlopen; de pensioenen worden tot op de cent nauwkeurig overgemaakt en onze deelnemers zijn tevreden. Blue Sky Group biedt ons zekerheid. Dat geeft ons vertrouwen in de toekomst.”

Nedlloyd
Frans Dooren (CEO/CIO) en Randy Caenen (CFRO)

Uitvoerend bestuursleden Nedlloyd Pensioenfonds.