Wat we doen

Als allround pensioenuitvoerder nemen we pensioenfondsen en hun bestuurders graag werk uit handen. Zodat zij zich volledig kunnen concentreren op hun daadwerkelijke bestuurswerk. Met het vertrouwen dat  pensioenadministratie, bestuursondersteuning en vermogensbeheer bij ons in goede handen zijn.

mo
maureen

Vermogens­beheer

We helpen op het gebied van vermogensbeheer de bestuurder de juiste beslissingen te nemen. Dit doen we aan de hand van ons unieke klantregiemodel. Hierin koppelen we de beleidscyclus van de opdrachtgever modulair of integraal aan onze uitvoering. Op basis van ons kwalitatief hoogstaand en toegankelijk advies. Het model is erop gericht dat pensioenfondsbestuurders altijd grip houden op alle onderdelen van het beleggingsproces.

Pensioen-administratie

Zorgvuldige, correcte en tijdige uitvoering van pensioenadministraties, inclusief effectieve communicatie naar deelnemers. Dat bieden we op basis van onze ruime ervaring met verschillende pensioenregelingen. We rapporteren periodiek over kwaliteit en tevredenheid. Daarnaast houden we een open oog voor vernieuwing in het pensioenlandschap. 

bas
laptop

Advisering en ondersteuning

We verzorgen de volledige bestuurlijke cyclus voor onze opdrachtgevers. Pensioenfondsbestuurders houden altijd overzicht en controle terwijl ze zich volledig kunnen richten op hun verantwoordelijkheid en goede governance. We volgen de ontwikkelingen in de pensioenwereld op de voet en anticiperen hierop.

Communicatie

Wij helpen deelnemers bij het nemen van verantwoordelijkheid voor hun toekomstige inkomen. Dat doen we door het pensioen meer in te bedden in het leven van alledag. Op een vanzelfsprekende, intuïtieve manier. Want onze ervaring is dat we deelnemers wel degelijk kunnen betrekken als we ze laten inzien dat pensioen niet alleen over later gaat, maar juist over hun leven nu. 

kantoor

Wilt u meer informatie?

Hebt u vragen over onze dienstverlening of wilt u meer informatie? Onze accountmanagers helpen u graag.