Wat doen we

Oprechte persoonlijke aandacht

Niet voor niets laten toonaangevende opdrachtgevers hun pensioenuitvoering graag aan ons over. Zij waarderen met name onze oprechte persoonlijke aandacht in combinatie met de hoge kwaliteit van onze dienstverlening. We komen nu al met concrete oplossingen voor een veranderende pensioenwereld. Daarin wordt het voor pensioenfondsen steeds belangrijker om de deelnemers aan zich te binden. Zodat ze meer krijgen, nu en later.

Vermogensbeheer

We helpen op het gebied van vermogensbeheer de bestuurder de juiste beslissingen te nemen. Dit doen we aan de hand van ons unieke klantregiemodel. Hierin koppelen we de beleidscyclus van de opdrachtgever modulair of integraal aan onze uitvoering. Op basis van ons kwalitatief hoogstaand en toegankelijk advies. Het model is erop gericht dat pensioenfondsbestuurders altijd grip houden op alle onderdelen van het beleggingsproces.

Lees meer over vermogensbeheer

Pensioenuitvoering

Zorgvuldige, correcte en tijdige uitvoering van pensioenadministraties, inclusief effectieve communicatie naar deelnemers. Dat bieden we op basis van onze ruime ervaring met verschillende pensioenregelingen. We rapporteren periodiek over kwaliteit en tevredenheid. Daarnaast houden we een open oog voor vernieuwing in het pensioenlandschap. 

Bestuursondersteuning

We verzorgen de volledige bestuurlijke cyclus voor onze opdrachtgevers. Pensioenfondsbestuurders houden altijd overzicht en controle terwijl ze zich volledig kunnen richten op hun verantwoordelijkheid en goede governance. We volgen de ontwikkelingen in de pensioenwereld op de voet en anticiperen hierop.

Blue Sky Group voert alle activiteiten uit om pensioenregelingen op te zetten, uit te voeren en te beheren. Bij elke dienst die u afneemt, zijn we ons bewust van de onderlinge samenhang van aspecten binnen de pensioenregeling. Zo kan een besluit over pensioencommunicatie grote gevolgen hebben voor de pensioenadministratie. En kan een advies over indexatie gevolgen hebben voor het beleggingsbeleid. Of u voor losse diensten of een integraal dienstenpakket kiest: goed persoonlijk contact, gecontroleerd uitbesteden, hoge kwaliteit en volledige transparantie vormen onze uitgangspunten.