Wat doen we

Blue Sky Group voert alle werkzaamheden uit om pensioenregelingen op te zetten, uit te voeren en te beheren. De pensioenwereld ontwikkelt zich naar een markt met steeds meer ruimte voor individuele keuzes. Daarmee wordt het voor pensioenfondsen steeds belangrijker om individuele deelnemers te binden. Alleen degelijke basisdienstverlening volstaat dan niet langer. Onze opdrachtgevers willen een goede oudedagsvoorziening bieden die aansluit bij de wensen van hun deelnemers. Een goede basis, met waar nodig aanvullende producten en diensten.

Communicatie

Duidelijke pensioencommunicatie zorgt voor realistische verwachtingen bij deelnemers, werkgevers en toezichthouders. Met strategisch communicatieadvies en passende communicatiemiddelen bereiken we uw doelgroepen zo effectief mogelijk.

Lees meer over communicatie

Vermogensbeheer

We helpen op het gebied van vermogensbeheer de bestuurder de juiste beslissingen te nemen. Dit doen we aan de hand van ons unieke klantregiemodel. Hierin koppelen we de beleidscyclus van de opdrachtgever modulair of integraal aan onze uitvoering. Op basis van ons kwalitatief hoogstaand en toegankelijk advies. Het model is erop gericht dat pensioenfondsbestuurders altijd grip houden op alle onderdelen van het beleggingsproces.

Lees meer over vermogensbeheer

Advies

Pensioenfondsen zijn voortdurend onderhevig aan wetswijzigingen, maatschappelijke en financiële ontwikkelingen. Deze zijn vaak aanleiding om een degelijk advies in te winnen. Maar ook als u behoefte heeft aan een pas op de plaats denken onze specialisten op het gebied van communicatie, actuariaat, juridische zaken en beleggen graag met u mee.

Lees meer over Advies

Bestuursondersteuning

We verzorgen de volledige bestuurlijke cyclus voor onze opdrachtgevers. Pensioenfondsbestuurders houden altijd overzicht en controle terwijl ze zich volledig kunnen richten op hun verantwoordelijkheid en goede governance. We volgen de ontwikkelingen in de pensioenwereld op de voet en anticiperen hierop.

Lees meer over Bestuursondersteuning

Pensioenuitvoering

Zorgvuldige, correcte en tijdige uitvoering van pensioenadministraties, inclusief effectieve communicatie naar deelnemers. Dat bieden we op basis van onze ruime ervaring met verschillende pensioenregelingen. We rapporteren periodiek over kwaliteit en tevredenheid. Daarnaast houden we een open oog voor vernieuwing in het pensioenlandschap.   

Lees meer over Pensioenuitvoering

Vragen?

Hebt u vragen over onze pensioenuitvoering, advies, communicatie, vermogensbeheer of bestuursondersteuning? Neem gerust contact met ons op, we vertellen u graag meer.

Contact

Blue Sky Group voert alle activiteiten uit om pensioenregelingen op te zetten, uit te voeren en te beheren. Bij elke dienst die u afneemt, zijn we ons bewust van de onderlinge samenhang van aspecten binnen de pensioenregeling. Zo kan een besluit over pensioencommunicatie grote gevolgen hebben voor de pensioenadministratie. En kan een advies over indexatie gevolgen hebben voor het beleggingsbeleid. Of u voor losse diensten of een integraal dienstenpakket kiest: goed persoonlijk contact, gecontroleerd uitbesteden, hoge kwaliteit en volledige transparantie vormen onze uitgangspunten.