Mars Pensioenfonds kiest voor Blue Sky Group

Na een zorgvuldig aanbestedingsproces heeft het bestuur van Mars Pensioenfonds besloten om per 1 januari 2022 de pensioenuitvoering bij ons onder te brengen. Vanaf die datum verzorgen wij de pensioenadministratie en communicatie voor het fonds. Mars Pensioenfonds verzorgt de pensioenen voor ca. 4.000 deelnemers en pensioengerechtigden en beheert een vermogen van ca. 1,6 miljard euro.

Logo Mars Pensioenfonds

William van Ettinger, voorzitter Mars Pensioenfonds: “Omdat TKP uit strategische overwegingen het contract opgezegd heeft, waren wij genoodzaakt op zoek te gaan naar een andere uitvoerder. In lijn met het uitbestedingsbeleid van Mars Pensioenfonds hebben wij het selectieproces in november 2019 opgestart en een zorgvuldig RfP-proces doorlopen. Wij streven naar een hoge kwaliteit in de dienstverlening richting onze deelnemers op een flexibele en toekomstbestendige manier. De persoonlijke en servicegerichte manier van werken van Blue Sky Group past hier goed bij. Samen kunnen we het gewenste serviceniveau realiseren. Nu en in de toekomst.”  

"We zijn heel blij dat Mars Pensioenfonds voor ons heeft gekozen” zegt Tom Bottinga, directeur Pensioenbeheer bij Blue Sky Group. “Onze organisaties passen goed bij elkaar en voegen elkaar waarde toe. Net als Mars Pensioenfonds is Blue Sky Group een organisatie die dicht bij haar klanten staat. We kijken uit naar een plezierige en langdurige samenwerking waarin we samen de vertrouwensband met de deelnemers uitbouwen.”