Nieuw pensioenstelsel

De sector staat voor grote veranderingen. Sociale partners en pensioenfondsen moeten in korte tijd veel besluiten nemen. Over de nieuwe regeling, compensatie, wel of niet invaren. Daarbij willen ze kunnen bouwen op gedegen informatie over de uitvoeringsimpact. Blue Sky Group helpt de besluitvorming te versnellen door alle keuzes en consequenties inzichtelijk te maken. Graag vertellen wij meer over onze aanpak.

Transitieversnellers

Wij ondersteunen pensioenfondsen en sociale partners bij een snelle en goed geïnformeerde besluitvorming. Als enige uitvoeringsorganisatie in de sector kunnen wij nu al aangeven welke producten en diensten we na de transitie aanbieden. Daarover gaan wij concreet het gesprek aan met onze klanten.

drie personen
comp

Blogserie Pensioenakoord

De grote lijnen van het nieuwe pensioenstelsel zijn duidelijk. Maar zoals vaak schuilt de duivel in de details. De komende periode liggen er tal van belangrijke ‘details’ op de bestuurstafel. Om besturen te helpen bij het maken van de juiste keuzes daarover, vindt u hieronder een serie blogs waarin onze specialisten verschillende onderwerpen uitlichten. 

Wilt u meer informatie?

Hebt u vragen over onze dienstverlening of wilt u meer informatie? Onze accountmanagers helpen u graag.