Werken bij

 

 

Tevreden en gemotiveerde medewerkers staan aan de basis van uitstekende dienstverlening. We streven ernaar dat iedere medewerker elke dag met plezier naar het werk gaat. 

Solliciteren in tijden van corona 

Ben je geïnteresseerd in één van onze vacatures? Solliciteren kan nog steeds. Ook in deze tijd van het coronavirus.

De dienstverlening aan onze klanten loopt nagenoeg op de normale manier door, alleen werken al onze medewerkers nu vanuit huis. We spreken elkaar zoveel mogelijk via telefoon en videobellen. Zo zorgen we voor een goede afstemming en blijven we verbonden met elkaar. Voor het uitvoeren van onze dienstverlening is het belangrijk dat we de vacatures die er zijn, net als altijd, tijdig invullen. Hieronder zie je welke vacatures we op dit moment hebben.

De manier waarop we de sollicitatiegesprekken voeren is tijdelijk anders. Normaal gesproken vinden alle gesprekken plaats bij ons op kantoor in Amstelveen. Nu voeren we de gesprekken zoveel mogelijk via de telefoon en videobellen. Als het mogelijk is, ontmoeten we je graag één keer persoonlijk bij ons op kantoor. Uiteraard in een spreekkamer waar we voldoende afstand tot elkaar kunnen houden, want jouw gezondheid en die van onze medewerkers staat voorop. We bekijken graag per procedure en in overleg met jou, hoe we hier invulling aan kunnen geven. Uiteraard is het verloop van de coronacrisis hier ook op van invloed.

Interesse in één van onze vacatures? Neem vooral contact met ons op.

 

Vacatures

Manager Actuariaat

Binnen Blue Sky Group geef je leiding aan de afdeling Actuariaat, verantwoordelijk voor de actuariële dienstverlening aan onze klanten. Heb jij 8-10 jaar werkervaring als senior actuaris en beschik je over operationele en leidinggevende ervaring bij een pensioenfonds, uitvoeringsorganisatie of een adviesbureau en ben je toe aan een nieuwe uitdagende stap in je carrière? Dan is deze vacature iets voor jou!

Lees meer

IT-Security Officer

Als IT-Security Officer (ITSO) ben je verantwoordelijk voor de continuïteit en de beveiliging van onze ICT. Vanuit die rol zorg je voor een adequaat informatiebeveiligingsbeleid en continuïteitsbeleid en ben je verantwoordelijk voor ons IT control Framework.

Lees meer

Compliance Manager vermogensbeheer

Vind jij het leuk om verantwoordelijk te zijn voor het identificeren van compliance risico’s en het toezien op de naleving van compliance afspraken?Als Compliance Manager krijgt  krijg je de eindverantwoordelijkheid voor compliance binnen de afdeling Vermogensbeheer van Blue Sky Group.  Ben jij de pionier die de functie naar eigen inzicht inrichting geeft en compliance een positie geeft? 

Lees meer

Product Owner Workspace

Hoe zorg jij ervoor dat onze fysieke en digitale werkplek up to date blijft? En hoe beheer en overzie je wijzigingen hierop? Hoe gebruik jij de ruimte die je van ons krijgt om de werkplek continu te verbeteren dan wel te innoveren? Heb jij een duidelijk beeld bij deze vragen? Dan komen we graag met je in gesprek!

Lees meer

Senior Business Controller

Wil jij actief bijdragen aan het uitvoeren van onze strategie en het financiële beleid van onze organisatie? Heb jij ruime werkervaring als senior Business Controller in de financiële dienstverlening of pensioensector? En wil je werken bij een professionele organisatie met korte lijnen en een persoonlijke benadering? Dan is deze vacature iets voor jou.

Lees meer

HR Adviseur

Vind jij het leuk bij te dragen aan de groei- en veranderambitie van BSG en wil jij je breed ontwikkelen in het HR-vak? Heb jij vijf jaar ervaring als HR Adviseur in de zakelijke dienstverlening? En wil je werken bij een professionele organisatie met korte lijnen en een persoonlijke benadering? Dan is deze vacature iets voor jou.

Lees meer

Werken bij

Open sollicitatie

Heb je interesse in werken bij Blue Sky Group, maar is er op dit moment voor jou geen passende vacature? Dan kun je een open sollicitatie sturen. Stuur je brief voorzien van CV naar solliciteren@blueskygroup.nl.  

Vacatures

Regelmatig zoeken we enthousiast talent om onze teams te versterken. Beschik je over de juiste opleiding en ervaring en ben je daarnaast communicatief vaardig, altijd in ontwikkeling en goed in staat om in teamverband te werken? Dan is Blue Sky Group op zoek naar jou.

150

Collega's

81%

Academisch/Hbo

59%

Mannen

41%

Vrouwen

Zelfstandig en gevarieerd werk

Als je bij Blue Sky Group werkt, ben je van begin tot eind betrokken bij de dienstverlening of productontwikkeling. Hierdoor is je werk gevarieerd en draag je verantwoordelijkheid voor het eindresultaat. Je hebt een grote mate van zelfstandigheid en vrijheid. Dit vraagt om een flexibele houding waarbij je de samenwerking zoekt met collega’s van verschillende afdelingen.

Investeren in kwaliteit

Samen kwaliteit leveren is ons vertrekpunt. Blue Sky Group stelt daarom ook hoge eisen aan medewerkers: ze krijgen veel eigen verantwoordelijkheid, willen zich blijven ontwikkelen en zijn goed in staat om samen te werken. We vinden het dan ook belangrijk om te investeren in de persoonlijke en professionele ontwikkeling van onze medewerkers. Denk aan trainingen, coachingstrajecten en vakopleidingen.