Werken bij

 

 

Tevreden en gemotiveerde medewerkers staan aan de basis van uitstekende dienstverlening. We streven ernaar dat iedere medewerker elke dag met plezier naar het werk gaat. 

Vacatures

Functioneel analist

Op de afdeling Functioneel Beheer Pensioenen word jij verantwoordelijk voor de inrichting van het pensioenadministratiesysteem, deelnemersportaal en pensioenplanners van meerdere pensioenfondsen. Heb je ten minste vijf jaar werkervaring in een vergelijkbare functie en heb je zin om ons team van analisten te komen versterken? Dan maken we graag kennis met je!

Lees meer

Business controller

Wil jij actief bijdragen aan het uitvoeren van onze strategie en het financiële beleid van onze organisatie? Heb jij ruim vijf jaar werkervaring als Business Controller in de financiële dienstverlening/pensioensector? En wil je werken bij een professionele organisatie met korte lijnen en een persoonlijke benadering? Dan is deze vacature iets voor jou. 

Lees meer

Teammanager Pensioenservice

Op de afdeling Pensioenservice bij Blue Sky Group word jij verantwoordelijk voor de aansturing en begeleiding van één van de klantteams. Heb je ten minste vijf jaar werkervaring in een leidinggevende functie en vind je het leuk om een nieuw team te bouwen? Dan maken we graag kennis met je!

Lees meer

Pen­si­oen­spe­ci­a­list

Zie jij dat het pensioenland en daarmee het pensioenvak veranderen en wil je daar graag een bijdrage aan leveren? Is het je natuur om proactief mee te denken? Heb je ervaring en affiniteit met procesverbeteringen, kennisoverdracht en kwaliteit? Dan is dit de volgende stap in jouw carrière!

Lees meer

Allround Medewerker Pensioenservice

Heb jij minimaal 3 jaar ervaring in de pensioenadministratie bij een pensioenuitvoerder of verzekeraar? Zit klantgerichtheid in je DNA en ben je toe aan een volgende stap in je carrière? Dan is deze functie wat voor jou!

Lees meer

Werken bij

Open sollicitatie

Heb je interesse in werken bij Blue Sky Group, maar is er op dit moment voor jou geen passende vacature? Dan kun je een open sollicitatie sturen. Stuur je brief voorzien van CV naar solliciteren@blueskygroup.nl

Vacatures

Regelmatig zoeken we enthousiast talent om onze teams te versterken. Beschik je over de juiste opleiding en ervaring en ben je daarnaast communicatief vaardig, altijd in ontwikkeling en goed in staat om in teamverband te werken? Dan is Blue Sky Group op zoek naar jou.

160

Collega's

81%

Academisch/Hbo

59%

Mannen

41%

Vrouwen

Zelfstandig en gevarieerd werk

Als je bij Blue Sky Group werkt, ben je van begin tot eind betrokken bij de dienstverlening of productontwikkeling. Hierdoor is je werk gevarieerd en draag je verantwoordelijkheid voor het eindresultaat. Je hebt een grote mate van zelfstandigheid en vrijheid. Dit vraagt om een flexibele houding waarbij je de samenwerking zoekt met collega’s van verschillende afdelingen.

Investeren in kwaliteit

Samen kwaliteit leveren is ons vertrekpunt. Blue Sky Group stelt daarom ook hoge eisen aan medewerkers: ze krijgen veel eigen verantwoordelijkheid, willen zich blijven ontwikkelen en zijn goed in staat om samen te werken. We vinden het dan ook belangrijk om te investeren in de persoonlijke en professionele ontwikkeling van onze medewerkers. Denk aan trainingen, coachingstrajecten en vakopleidingen.