Werken bij

 

 

Tevreden en gemotiveerde medewerkers staan aan de basis van uitstekende dienstverlening. We streven ernaar dat iedere medewerker elke dag met plezier naar het werk gaat. 

Vacatures

Allround medewerker Pensioenservice

Heb jij minimaal 3 jaar ervaring in de pensioenadministratie bij een pensioenuitvoerder of verzekeraar en ben je toe aan een volgende stap in je carrière? Dan is deze vacature wat voor jou! Het gaat om een functie voor één jaar met uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd.

Lees meer

Senior Legal Counsel

Zoek jij een verantwoordelijke functie met veel zelfstandigheid? Vind je het een uitdaging om advies te geven over juridische vraagstukken rond vermogensbeheer en daarnaast ook de bijbehorende contracten op te stellen en te onderhandelen? Dan is deze functie iets voor jou.

Lees meer

Legal Counsel

Wil jij je graag ontwikkelen op het gebied van algemene bedrijfsjuridische vraagstukken en vraagstukken rond privacy? Dan maken we graag kennis met jou.

Lees meer

Senior investment strategist

Wil jij onze opdrachtgevers adviseren over de ontwikkelingen van de economie en financiële markten en hoe die hun beleggingen raken? Versterk jij ons team daarbij vanuit een coachende rol? Dan maken we graag kennis met je!

Lees meer

Werken bij

Open sollicitatie

Heb je interesse in werken bij Blue Sky Group, maar is er op dit moment voor jou geen passende vacature? Dan kun je een open sollicitatie sturen. Stuur je brief voorzien van CV naar solliciteren@blueskygroup.nl

Vacatures

Regelmatig zoeken we enthousiast talent om onze teams te versterken. Beschik je over de juiste opleiding en ervaring en ben je daarnaast communicatief vaardig, altijd in ontwikkeling en goed in staat om in teamverband te werken? Dan is Blue Sky Group op zoek naar jou.

160

Collega's

81%

Academisch/Hbo

59%

Mannen

41%

Vrouwen

Zelfstandig en gevarieerd werk

Als je bij Blue Sky Group werkt, ben je van begin tot eind betrokken bij de dienstverlening of productontwikkeling. Hierdoor is je werk gevarieerd en draag je verantwoordelijkheid voor het eindresultaat. Je hebt een grote mate van zelfstandigheid en vrijheid. Dit vraagt om een flexibele houding waarbij je de samenwerking zoekt met collega’s van verschillende afdelingen.

Investeren in kwaliteit

Samen kwaliteit leveren is ons vertrekpunt. Blue Sky Group stelt daarom ook hoge eisen aan medewerkers: ze krijgen veel eigen verantwoordelijkheid, willen zich blijven ontwikkelen en zijn goed in staat om samen te werken. We vinden het dan ook belangrijk om te investeren in de persoonlijke en professionele ontwikkeling van onze medewerkers. Denk aan trainingen, coachingstrajecten en vakopleidingen.