Nieuws

1 - 10 van 17 resultaten

 • 22 februari 2019

  Stichting Beroepspensioenfonds Loodsen kiest voor Blue Sky Group

  Per 1 januari 2020 brengt Stichting Beroepspensioenfonds Loodsen (BPL) zijn pensioenuitvoering onder bij Blue Sky Group. Blue Sky Group gaat zowel de pensioen- als de financiële administratie verzorgen. BPL verzorgt de pensioenen voor ruim 1.200 deelnemers en pensioengerechtigden en beheert een vermogen van ca. 1 miljard euro.

 • 10 januari 2019

  Bundeling van krachten op de markt voor private equity

  Samen met SPF Beheer en Achmea Investment Management bundelen wij onze krachten in private equity. We trekken gezamenlijk op bij co-investeringen, die onderdeel zijn van de private equity programma's wij voor onze pensioenfondsklanten uitvoeren. Het is voor het eerst in Nederland dat partijen op dit gebied samenwerken.

 • 1 oktober 2018

  Managementteam Vermogensbeheer compleet

  Blue Sky Group heeft Hilko de Brouwer aangesteld als Hoofd Account Management binnen het bedrijfsonderdeel Vermogensbeheer. Hilko werkte eerder bij ABN AMRO, Kempen en Robeco, waar hij ruime ervaring heeft opgedaan met de beleggingsinhoud, het aansturen van teams en klantbediening. Met de komst van Hilko is het managementteam weer op volle sterkte.

 • 25 mei 2018

  AVG: Privacy en uw pensioen

  De nieuwe wetgeving rondom uw privacy is u vast niet ontgaan. Vanaf 25 mei 2018 gaat de nieuwe Europese privacywet in: de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Dit houdt in dat alle EU-landen uw privacy volgens dezelfde regels beschermen.

 • 13 oktober 2017

  OPF'en hebben niets te winnen bij hervorming

  Op PensioenPro - het pensioenplatform van het Financiële Dagblad – verscheen vandaag een artikel over de hervorming van het Nederlandse pensioenstelsel. Daarin komt onder andere Toine van der Stee (algemeen directeur van Blue Sky Group) aan het woord: “Over de variant 4c met collectieve buffer maak ik me niet druk, die is kansloos.” Voor het hele artikel, zie: https://pensioenpro.nl/nieuws/30013004/opfen-hebben-niets-te-winnen-bij-...

 • 11 mei 2017

  Jack Jonk nieuwe directeur Vermogensbeheer

  Per 15 mei gaat Jack Jonk aan de slag als directeur Vermogensbeheer/CIO bij Blue Sky Group. Zijn benoeming is onder voorbehoud van een positieve toetsing door DNB en AFM. Jack Jonk zal samen met COO Jos Keijzers de directie van BSG Vermogensbeheer gaan vormen. BSG Vermogensbeheer is binnen BSG Holding verantwoordelijk voor het fiduciair vermogensbeheer en de advisering aan de opdrachtgevers.

 • 5 april 2017

  Kennissessie over het pensioenstelsel van de toekomst

  Tijdens het jaarcongres van de pensioenfederatie verzorgen wij een kennissessie: “Praktijkcase netto-pensioen: kennismaken met het pensioenstelsel van de toekomst”.

 • 17 maart 2017

  Omgaan met steeds strengere regelgeving

  CIO Mark Burbach van Blue Sky Group is kritisch over de aanpak van De Nederlandsche Bank om de consolidatie van pensioenfondsen te bevorderen.

 • 6 februari 2017

  De toekomst van langetermijnbeleggen

  Op dinsdag 31 januari bezochten circa 50 pensioenfondsbestuurders en -professionals de themamiddag “De toekomst van langetermijnbeleggen” die wij in eigen huis organiseerden.

 • 23 december 2016

  Fijne feestdagen en een voorspoedig 2017

  Fijne feestdagen en een voorspoedig 2017