Applicatiemanager

Kan jij applicaties moeiteloos laten functioneren? Krijg jij daarnaast energie van een gemotiveerd team en organisatie dat de volgende groeifase in wil om zo nog meer klanten te kunnen bedienen? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen als Applicatiemanager?
Als Applicatiemanager houd jij applicaties en portals storingsvrij beschikbaar. Daarnaast krijg je de kans om binnen Blue Sky Group mee te denken met de ontwikkeling van onze applicaties en portals. Een groot onderdeel in deze rol is Identity en Access Management (IAM). Hierin is volop ruimte om te ontwikkelen, waardoor je hier volledig jouw tanden in kunt zetten. Kortom: een uitdagende, afwisselende en verantwoordelijke baan! 

Samen met collega’s werk je in team Information Service Management (ISM) en zijn jullie verantwoordelijk voor het hele Data en IT landschap binnen Blue Sky Group. Ieder heeft een eigen taak en draagt op die manier bij aan onze afdelings- en bedrijfsdoelstellingen. De organisatie is zo ingericht dat applicaties worden afgenomen bij externe leveranciers. Schakelen met externe partijen en hen kunnen uitdagen in de correcte werkzaamheden zijn voor jou als Applicatiemanager niet onbekend.

Dit zien wij graag terug in jou:

 • Je hebt een HBO diploma, bijvoorbeeld in de richting van Informatica;
 • Je hebt werkervaring opgedaan als applicatiebeheerder, bij voorkeur in een financiële instelling;
 • Je bent analytisch sterk en hebt ervaring met Microsoft producten zoals: Entra ID en RBAC;
 • Je hebt kennis van en werkervaring met Identity en Access Management (IAM);
 • Je bent zelfredzaam en kunt de juiste prioriteiten stellen;
 • Je communicatieve en contactuele vaardigheden zijn goed ontwikkeld;
 • Kennis van API aansluitingen is een grote pré (je gaat hier zelf niet mee aan de slag).
   

We vragen veel maar wat mag je van ons verwachten? 
We bieden een zeer afwisselende functie binnen een omgeving waar je de ruimte krijgt om initiatief te nemen en jezelf te ontwikkelen. Blue Sky Group staat garant voor een open en informele werkomgeving met korte lijnen en een persoonlijke benadering. Je komt te werken in een team van professionele enthousiaste collega’s. Samen zorgen wij met elkaar voor een goede en gezellige werksfeer. Dit merk je op kantoor, maar ook bij de diverse borrels en (sport)evenementen.
 
Is dat alles? Nee, want uiteraard horen daar ook bij: 

 • Een goed salaris tussen de € 4.150 en € 5.900 per maand, afhankelijk van kennis en ervaring;
 • Eindejaarsuitkering (13e maand);
 • Hybride werkomgeving: deels thuis en deels op kantoor; 
 • 30 vakantiedagen per jaar (fulltime); 
 • Goede pensioenregeling;
 • Reiskosten-/Thuiswerkvergoeding; 
 • Regeling voor een thuiswerkplek; 
 • En veel meer, zoals collectieve zorgverzekering, volop mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en trainingen, laptop en telefoon.
   

Waar ga je werken?
Blue Sky Group is een toonaangevende pensioenuitvoeringsorganisatie die verschillende diensten aanbiedt voor pensioenfondsen zoals: het contact met de deelnemers, bestuursondersteuning en het beheer van het pensioenvermogen. Op dit moment doen we dit voor deelnemers van 10 pensioenfondsen van grote internationale ondernemingen, waaronder KLM, Philips, Mars, Staples en SNS Reaal. Met ca. 200 collega’s administreren wij voor 200.000 deelnemers. We zijn dus groot genoeg om mee te gaan en voorop te lopen in de vele ontwikkelingen in pensioenland en tevens ook klein genoeg om de werksfeer intern persoonlijk te houden en elkaar echt te kennen.

Hoe ziet ons sollicitatieproces eruit?

Afbeelding met tekst, schermopname, cirkel, diagram

Automatisch gegenereerde beschrijving

Solliciteren?

Bij Blue Sky Group verwelkomen we kandidaten van alle achtergronden met evenveel enthousiasme. Diversiteit en inclusiviteit zijn essentiële bouwstenen voor ons team, omdat we geloven dat verschillende perspectieven leiden tot innovatie en succes.

Heb je interesse in de functie van Applicatiemanager? Stuur dan je sollicitatie via onderstaande link! Neem contact op met Maxime Hartendorp via maxime.hartendorp@blueskygroup.nl of 06 30 49 55 07.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs. 

*
*
*
*
*