Mohammed Zarrouy

Mohammed Zarrouy werkt sinds maart 2021 als Teammanager Mid Office bij Blue Sky Group. Een dynamische en uitdagende functie, want geen enkele dag is hetzelfde. Procesverbeteringen, teamzaken, stakeholdersmanagement en deelnemen aan projecten – binnen deze veelzijdige functie komt het allemaal voorbij.

Mohammed Zarrouy

Wat is jouw rol binnen Blue Sky Group?

Mijn functie als teammanager van het team Mid Office is heel dynamisch. Mijn team is verantwoordelijk voor het tijdig uitkeren van de pensioenen. Een maandelijks terugkerend proces dat met alle goede zorg wordt uitgevoerd. Ik houd me bezig met teamzaken, maar ook met het contact met klanten en met externe en interne stakeholders. In mijn rol als teammanager sta ik graag naast het team en niet erboven. Ik zoek de verbinding met mijn collega’s en zoek ook graag de verdieping, zodat ik een volwaardige gesprekspartner ben voor het (hogere) management en voor onze klanten. Ook ben ik bezig met procesverbeteringen en verschillende projecten. Het is een hele afwisselende functie, geen dag is hetzelfde. De enige constante is dat ik dagelijks een dagstart heb met team Mid Office.

Kan je een voorbeeld noemen van een project waar je trots op bent?

We hebben onlangs een project afgerond, waarbij de levensloopregeling van een van onze klanten beëindigd werd. Dit was een uitdagend project, want we moesten binnen korte tijd een heel nieuw proces uitdenken en uitvoeren. Wat ik hier ook vooral leuk vond, was het stakeholdersmanagement. Zo werkten we samen met verschillende afdelingen van Blue Sky Group, maar ook met verschillende externe partijen. En het voelt goed om zo'n project met z'n allen binnen de gestelde tijd succesvol af te ronden. 

 

Wat zag jij het afgelopen jaar als een uitdaging?

Ik ben bij Blue Sky Group begonnen in coronatijd. Mijn hele team werkte volledig vanuit huis. Ik was dat al gewend van mijn vorige werkgever. Maar nu moest ik via het scherm de verbinding zoeken en kennismaken met mijn hele team. Daar lag voor mij wel een hele mooie uitdaging, want een scherm is natuurlijk minder persoonlijk. Maar het is toch gelukt om deze verbinding met mijn team te vinden.

 

Wat vind jij uniek aan werken bij Blue Sky Group?

Bij Blue Sky Group zijn de lijnen heel kort. Je kunt snel en makkelijk schakelen met collega's van verschillende disciplines, maar ook met klanten. Dag in dag uit zijn we hard aan het werk voor onze klanten. Ik vind het grote verantwoordelijkheidsgevoel van de medewerkers en de expertise bij Blue Sky Group uniek voor een pensioenuitvoerder. Dagelijks proberen we samen het verschil te maken voor onze klanten.